اهمیت و ضرورت ساخت سردخانه در صنعت کشاورزی

ساخت سردخانه از نظر استراتژیک بسیار حائز اهمیت می‌باشد؛ نگهداری و ذخیره سازی مواد غذایی در سردخانه، نگهداری دارو در سردخانه و نگهداری میوه در سردخانه.

از انبارهای سرد برای نگهداری میوه‌ها، سبزیجات، فراورده‌های گوشتی، محصولات لبنی، ادویه‌جات، میوه‌های خشک، شیره‌های گیاهی، غذاهای منجمد و مصارف دارویی استفاده می‌شود که نگهداری از این مواد در سردخانه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در صورتی که به درستی انجام نشود می تواند مشکلات بسیاری را بوجود آورده و ضررهای  غیر قابل برگشت به تجارت و سرمایه‌ی شما بزند.

همچنین مدیریت پس از برداشت جنبه‌ای بسیار مهم در صنعت کشاورزی است زیرا فروش همه‌ی سبزیجات و میوه‌هایی که تولید می‌شوند، به صورت تازه و همزمان با برداشت، امکان‌پذیر نیست. مقداری از محصولات تولید شده باید برای فراوری بیشتر ذخیره شوند. در آن شرایط، سردخانه به جنبه‌ی جدایی ناپذیر تکنیک‌های مدیریت پس از برداشت تبدیل می‌شود و در نتیجه ساخت سردخانه اهمیت بسیار بالایی پیدا می کند.

ساخت سردخانه ارتباط مهمی بین کشاورزان و مصرف کنندگان ایجاد کرده است و به دلیل رشد سریع مواد غذایی و صنایع وابسته، میزان تقاضا برای سردخانه‌ها افزایش زیادی پیدا کرده‌اند. در نتیجه ساخت سردخانه اهمیت بسیار بالایی دارد.

سردخانه‌ها نیازهای اساسی هستند که ماندگاری محصولات و فرصت برای دوره‌ی بازاریابی را افزایش می‌دهند، تلفات پس از برداشت محصول را کاهش می‌دهند و همچنین از مشکلات حمل و نقل در دوره‌ی اوج تولید و حفظ کیفیت، جلوگیری می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *