تونل انجماد Tunnel Freezer یک نوع سیستم تبرید است که برای منجمد کردن محصولات در زمان کم طراحی شده است. درواقع، محصولات با عبور از این تونل بهصورت یکنواخت منجمد میشوند. محصولی که در این دستگاه منجمده شده، هیچ تودهای نداشته و کیفیت آن بسیار بالا است.
کاربردهای تونل انجماد
در کارخانههایی که تعداد محصولات تولیدی بسیار بالا است و نمیتوان زمانی برای منجمد کردن محصول صرف کرد، باید از تونل انجماد استفاده شود تا خط تولید دچار مشکل نشود.
با تغییر سبک زندگی و استفادهی بیشازپیش از غذاها و خوراکیهای منجمد، نوع و تعداد محصولاتی که در کارخانهها نیاز به انجماد سریع دارند، در حال افزایش است. صنایع و شرکتهایی مانند کارخانههای تولید ماهی، گوشت، غلات، غذاهای آماده و محصولات کشاورزی از این دسته بهحساب میآیند. در کارخانههای بزرگ، تونلهای انجمادی با ظرفیت بالا استفاده میشود که میتوانند چندین تن مواد غذایی را در کمتر از یک ساعت منجمد کنند.
مزایای تونل انجماد
- انجماد محصولات در کمترین زمان ممکن و افزایش سرعت خطوط تولید
- ظرفیت بسیار بالا برای انجماد محصولات با تعداد و وزن زیاد
- کیفیت بالای فرایند انجماد و عدم ایجاد توده و کریستالهای یخی در محصول
- فرایند تمامخودکار و عدم وابستگی به نیروی انسانی
- حفظ طعم اصلی محصول و کاهش خطر فاسدشدن و ایجاد باکتری در داخل مواد غذایی
- توانایی انجماد محصولات تا حداقل دمای منفی ۴۰ درجهی سلسیوس